7 IUNIE — Ziua sindicalistului

0
54

Cu ocazia Zilei sindicalistului, care tradiţional se sărbătoreşte la 7 iunie, a avut loc o şedinţă a Consiliului Interramural al Sindicatelor din raionul Soroca, cu participarea a 8 lideri sindicali (din 14 „posibili”), dar şi a preşedintelui raionului, Mihai Mâţu, şi vicepreşedintelui raionului, Vladimir Nicuţă, tot el şi vicepreşedinte al Comisiei dialog social şi consultări.

4.jpg

În luarea sa de cuvânt, preşedintele Consiliului Teritorial Interramural al Sindicatelor Soroca (CTISS), Grigore Babici, a informat audienţa despre activitatea sindicatelor, relaţiile lor cu patronatele şi administraţia publică locală. Printre rânduri s-a dat de înţeles că cei 3126 de membri ai sindicatelor, întruniţi în 14 sindicate raionale de ramură, au multe dorinţe, dar nu prea au putinţe.

111.jpg

Preşedintele raionului, Mihai Mâţu, a felicitat sindicaliştii cu ziua lor profesională şi a înmânat diplome de onoare celor mai activi lideri de ramură.

5 istr.jpg

În cadrul acestei şedinţe au fost examinate şi aprobate câteva chestiuni organizaţionale. Astfel, câţiva lideri sindicali de ramură nu au mai fost realeşi în funcţii, din varii motive, operându-se următoarele remaniere: Ion Spinei a fost schimbat de Polina Cojocaru, Raisa Spinei de Elena Popescu, Ion Graur de Svetlana Todorova, iar doamna Nadejda Seredenco, lidera sindicatului din învăţământ, a fost aleasă în funcţia de vicepreşedinte al CTISS. În Comisia dialog social şi consultări în locul lui Ion Spinei a fost aleasă Polina Cojocari, iar în calitate de membri-supleanţi au fost alese Eugenia Răilean şi Svetlana Todorova…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.