Vlăduţ are nevoie de noi!

0
52

Vlad Ceban, un băiat de 12 ani din satul Racovăţ, a fost diagnosticat cu o formă severă de cancer osos Osteosarcoma ewing. Părinţii lui Vlad caută o instituţie medicală, inclusiv peste hotarele ţării, care s-ar apuca să-l trateze.

Soţii Ceban au fost informaţi că pentru tratament vor avea nevoie de circa 100 mii de euro, o sumă peste posibilităţile lor. Hotărâţi să-şi ajute copilul să treacă peste această încercare a vieţii, racoviţenii au scos în vânzare mica lor afacere, un magazin alimentar şi ce mai au de valoare. Dar asta tot nu va fi de ajuns, spun ei. În plus, nu se ştie când vor reuşi să vândă ce au, iar timpul este foarte preţios în situaţia băiatului. Astfel, Ghenadie şi Rodica fac apel la toată lumea de bună-credinţă să le întindă o mână de ajutor pentru fiul lor. În acest scop au deschis un cont bancar.

Sătenii s-au solidarizat cu durerea familiei Ceban, zeci de oameni au donat bani pentru tratament. Au sărit în ajutor şi cei de la Gimnaziul din Voloviţa, unde îşi face studiile Vlad. Alături de familia Ceban este şi parohia „Sf. Martiri Brâncoveni” cu preotul paroh Sorin Huluţa-Saftiuc.

Observatorul de Nord lansează O CAMPANIE DE COLECTARE DE FONDURI pentru VLAD CEBAN şi îndeamnă toţi cititorii care pot — să facă un gest caritabil. Noi suntem mulţi, să-i dăm o şansă lui Vlad!!!

Fincombank S.A.fil.nr 13 SOROCA

BENEFICIAR

IBAN.MD82FT225991300120269498

Beneficiar. Ceban Ghenadie Nicolae

Codul personal.0981808324090

Nr. mamei 069896559

Vlad Ceban.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.