Alexandru Cimbriciuc părăseşte PLDM

Viceministrul Apărării, Alexandru Cimbriciuc, a anunţat că părăşeşte Partidul Liberal Democrat din Moldova. Anunţul a fost făcut pe o reţea de socializare, acum jumătate de oră.

“Cu regret vă anunţ retragerea mea din calitate de membru al Partidului Liberal Democrat din Moldova. Mă bucur că am făcut parte din această echipă cu toate implicațiile ce au derivat din aceasta. Am în memorie amintirea unei echipe excepţionale al PLDM-lui, solidaritatea care ne-a caracterizat, ambiţia şi dorinţa de a face istorie. Am avut multe lecţii de învăţat, de care nu regret.

Mulțumesc tuturor pentru această etapă a vieții, pentru sprijinul oferit, pentru experiența unică. Viaţa este dinamică şi niciodată nu am privit lucrurile static. Astfel zis, mă retrag din rândurile unui partid politic, dar toată energia şi puterea mea le voi dedica domeniului meu de activitate” se menţionează în mesaj.

Domnul Cimbriciuc nu a comunicat despre motivele plecării din PLDM şi nici dacă se alătură unei alte formaţiuni politice.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.