LIVE TEXT: Şedinţa din 19 mai a Consiliului orăşenesc

UPDATE 14:50 Munca aleşilor locali va fi răsplătită dublu. Consilierii orăşeneşti au adoptat în cadrul şedinţei de astăzi o decizie prin care au majorat îndemnizaţia pentru şedinţe de la 500, până la 1000 lei, pentru fiecare consilier.

Totodată a fost solicitată achitarea îndemnizaţiei în termen de 30 de zile de la şedinţă, şi nu în 7 luni, astfel cum era până în prezent.

În Consiliul orăşenesc fac parte 27 de consilieri.

UPDATE 11:31 Majorarea tarifelor pentru serviciile de transport urban a fost amânată pentru o perioadă nedeterminată. Iniţiatorul proiectului de decizie, Vasile Ciuntu, şef al DGLC Soroca, a propus să fie retras subiectul de pe ordinea de zi.

UPDATE 11:06 Oraşul Soroca va avea o pistă pentru aterizare a elicopterului Serviciului Aviasan, în preajma Spitalului raional Soroca. O decizie în acest sens a fost adoptată chiar în aceste momente de către Consiliul orăşenesc Soroca.

UPDATE 10:35 La debutul şedinţei, consilierul orăşenesc, Maxim Melnic, a declarat că părăseşte rândurile PPEM şi rămâne în continuare neafiliat politic. Domnul Melnic nu a invocat motivul pentru care a luat această decizie.

În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului orăşenesc Soroca de astăzi, 19 mai, sunt incluse în jur de 70 de subiecte pe ordinea de zi, printre care se va decide asupra modificării bugetului Primăriei oraşului Soroca pentru anul curent.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

1 comments

d. Ciobanu nu ii rusine sa stee in Consiliu o nesimtita si o corupta scotet-io din Consiliu ca mii greata s-o vad acolo

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.