„Lumină din lumină” şi „Dar din dar”

Binefacere

Un act de binefacere este binevenit oricând, dar mite în aceste zile când toată lumea creştină este în aşteptarea Învierii lui Hristos. Elevii Liceului Teoretic „Petru Rareş”, sub oblăduirea profesorilor au organizat o sărbătoare dedicată sărbătorilor de Paşti cu genericul „Lumină din lumină”, în cadrul căreea nu doar s-au spus vorbe frumoase şi înălţătoare, dar şi s-au făcut fapte demne de urmat.

Astfel, membrii Cercului de jurnalism, înzestraţi, pe lângă harul de a scrie şi cu darul de a întinde o mână de ajutor celor căzuţi la grea încercare, i-au îndulcit viaţa micuţului Artiom Mânzat, care se luptă cu o boală nemiloasă. Pe lângă vorbele duioase şi mesajele de încurajare, Virginia Baran, Virginia Cernopolc, Ilinca Ilieş, Mădălina Gâncu, Svetlana Gaida, Nicoleta Vizitiu, Doina Manea, Anastasia Belinschi, Valeria Moraru, Ilinca Ursachi, Ana-Maria Volniţchi, Maria Nastas i-au făcut cadou lui Artiom câteva jucării, prăjituri, dulciuri…şi o sumă de bani.

Slavă acestor copii minunaţi şi ferice de părinţii, care i-au născut şi educat!

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.