SOROCA: Consilieri şi primari de la PLDM şi PCRM aderă la PDM

PUBLICITATE POLITICĂ

DECLARAŢIE

Criza politică din ultima perioadă s-a transformat într-o criză economică, existând riscul ca, în curând, ţara să fie în incapacitate de a plăti salariile şi pensiile, de a întreţine şcoli, grădiniţe, policlinici şi spitale.

În acest context, noi susţinem actuala guvernare, care continuă implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană şi deblocarea finanţărilor externe. În calitate de consilieri locali şi raionali, primari aleşi pe listele PLDM din raionul Soroca, dorim să realizăm promisiunile făcute, promisiuni care nu pot fi realizate decât în cadrul unei guvernări stabile şi pro-europene. Reforma instituţiilor de drept, redresarea economică şi un trai mai bun pentru fiecare dintre noi nu pot fi realizare dacă PLDM, partidul pe care îl reprezentăm, fuge de responsabilităţi.

În contextul celor expuse noi părăsim PLDM-ul şi aderăm la PDM, partidul care îşi doreşte stabilitate politică şi un parcurs european.

C.Nesterenco, S.Cetulean, S.Bric, P.Gadibadi,
V.Andriuţa, G.Buzurniuc, S.Leşan, L.Gâncu, В.Rotaru

140416-OdN-543PODPISI_cr.jpg
Eu primarul Pereteatcu Ghenadie susţin grupul primarilor care au aderat la PDM

 

DECLARAŢIE

   Criza politică din ultima perioadă s-a transformat într-o criză economică, existând riscul ca, în curând, ţara să fie în incapacitate de a plăti salariile şi pensiile, de a întreţine şcoli, grădiniţe, policlinici şi spitale.

În acest context, eu sus’in actuala guvernare, care contină implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană şi deblocarea finanţărilor externe. În calitate de ptimzr ales pe listele PCRM din raionul Soroca, doresc să realizez promisiunile făcute, promisiuni care nu pot fi realizate decât în cadrul unei guvernări stabile şi pro-europene. Reforma instituţiilor de drept, redresarea economică şi un trai mai bun pentru fiecare dintre noi nu pot fi realizare dacă PCRM, partidul pe care îl reprezentăm, fuge de responsabilităţi.

În contextul celor expuse părăsesc PCRM-ul şi ader la PDM, partidul care îşi doreşte stabilitate politică şi un parcurs european.

Primarul comunei Bădiceni V.Palamari

PODPISI_cr2.jpg

Info OdN

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română
3 comments

Pe zi ce trece rînderile partidului democrat se măresc, întețeg că făcînd parte din echipa PDM, faci parte dintr-o echipă puternică, unită, care vor să schimbe spre bine RM

nimic de mirare, PCRM se ineaca demult, iar PLDM din top 1 a coborat in scurt timp sub zero datorita faptului ca Filat a furat miliardul… acum interesant, cei care mai ocupa scaunele de deputati din partea PLDM stiau despre acest furt? sau erau si ei implicati? pe cine reprezijnta ei daca in sondaje iau mai putin de 1%?

Pentru mine este absolut clar motivul. Nu poti sa stai intr-un partid fara nici o actiune benefica, un partid a caror conducatori nu sunt in stare sa se hotarasca care cale este mai buna, partid despre care in fiecare zi anunta oamenii ca il parasesc, practic un partid pe cale de disparitie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.