TVC: Schineni vs Bulboci

Tinerii secolului XXI: “Schinenenii” şi “Brigada”

Activitatea distractivă cu genericul “Tinerii secolului XXI” a fost intens promovată cu ajutorul reţelelor sociale, iar cei care aveau alte planuri pentru această zi erau îndemnaţi de organizatori… să le anuleze. Astfel am făcut şi noi şi am mers la Schineni unde elevii gimnaziilor din satele Schineni şi Bulboci şi-au dat întâlnire la concursul “Tineri, Veseli, Curajoşi”, care s-a desfăşurat la Căminul cultural. Echipa gazdă “Schinenenii” au concurat cu “Brigada” la glume, scenete comice, cântece şi întrebări de cultură generală. Parteneriatul dintre aceste instituţii de învăţământ a fost unul de succes, dar ar fi o remarcă. Plagiatul inclusiv şi de pe internet dăunează, atât la BAC cât şi în astfel de concursuri, astfel îi îndemnăm pe elevi să fie creativi şi originali în toate, căci le reuşeşte.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.