Şi iarăşi gunoiştea…

Mai mulţi locuitori de la Soroca Nouă au telefonat la redacţie şi ne-au spus că iarăşi arde gunoiştea orăşenească, iar fumul s-a aşezat asupra acestei părţi a oraşului. Am discutat cu Vasile Ciuntu, şeful DGLC şi acesta ne-a spus că “Până nu demult ardea un foc mic la gunoişte, dar vântul de sâmbătă a extins incendiul. Ploiţa de duminică a liniştit focul, dar şi noi am adus câteva maşini de apă şi am stins. Am fost acolo şi am văzut că fumegă şi mocneşte pe o suprafaţă de câteva zeci de metri pătraţi, dar fumul nu se duce spre oraş, ci spre Cosăuţi. Fumul de la Soroca Nouă nu era de la gunoişte, dar de la stufărişul care ardea după garaje. Noi am sunat recent la Direcţia de Salvatori şi Pompieri şi în timpul apropiat ei vor lichida focarul de la gunoişte”.

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns