Patru apartamente din Casa socială de la Soroca Nouă vor reveni colaboratorilor ziarului „Observatorului de Nord”

Sincer vorbind, puţini din (dar au fost, totuşi!), angajaţii „Observatorului de Nord”, am sperat că măcar un apartament din Casa socială de la Soroca Nouă ne va reveni nouă, pentru truda depusă la elucidarea acestei teme (citeşte, de exemplu, Regulamentul de pe această pagină), dar… nu aduce anul cât aduce ceasul.

Astfel, chiar astăzi am aflat nu fără mirare că membrii comisiei respective au decis să transmită în gestiunea redacţiei tocmai 4 (patru!!!) apartamente. Fără îndoială, în adâncul sufletului speram şi noi la o „remunerare” generoasă, dar realitatea este mult peste aşteptări. Dacă trăiam în vremurile comuniste spuneam „Mulţumim Patriei şi Partidului”, dar aşa… ne închinăm până la pământ conducerii raionului, personal domnului Mihai Mâţu, pentru grija care ne-o poartă şi pentru acest cadou nesperat. De altfel, colectivul ziarului a decis, în unanimitate, să aloce redactorului-şef două din aceste apartamente, celelalte două urmând să fie trase la sorţi.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Victor Cobăsneanu
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.