Şase fac şi o primărie întreagă nu poate „desface”

Cititorii activi cunosc deja iniţiativele fumoase ale unor soroceni, care ţin mult la oraşul lor, precum Karol Racz- Sochircă, care de unul singur a făcut ordine pe teritoriul stadionului orăşenesc. Un grup de tineri, voluntari ai Centrului de Resurse pentru Tineret „Dacia”, în număr de şase (inclusiv Karol), au curăţat zilele acestea Cheiul Nistrului, de la gara auto până la Soroca Nouă.

Douăzeci şi trei de saci pilni-ochi cu gunoaie au adunat entuziaştii, dar…şi după câteva zile de la „operaţiune” sacii zăceau pe chei, nu departe de Gara auto. Bine că deocamdată câinii vagabonzi nu au răscolit sacii or, munca tinerilor se ducea pe apa Nistrului, pardon, pe apa sâmbetei. Contactat de noi, mai marele pe salubrizare din oraş, Alexei Patraşco, ne-a relatat că vinovat se face tractoristul, care urma să evacueze sacii şi a promis să i-a măsuiri de urgenţă. Dacă şi-a îndeplinit sau nu cuvântul dat se poate verifica făcând o promendă pe chei…

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Victor Cobăsneanu
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.