Soroceni la anivesarea Zilei Unirii Basarabiei cu România

O delegație de câteva zeci de soroceni au participat duminică, 27 martie la congresul Sfatului Țării 2, de la Palatul Național “Nicolae Sulac” și la manifestațiile cu genericul “Dăm Start Unirii” din Chișinău. Printre membrii Sfatului Țării 2 au fost aleși și doi reprezentați ai delegației sorocene – fosta Prefectă a județului Soroca, doamna Ana Bejan și părintele Sorin Huluță, parohul bisericii “Sfinții Martiri Brâncoveni”. O coloană de câteva zeci de mii de manifestanți au marșăluit pe străzile Chișinăului de la Teatrul de Operă și Balet “Maria Bieșu” până la Gara feroviară, pentru a marca 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Mai multe detalii aflaţi din ediţia de vineri a ziarului Observatorul de Nord.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.