600 lei amendă pentru deteriorarea urnelor din parc

1
35

Un gest nechibzuit îl va costa 600 de lei pe un tânăr din Soroca. Acesta a fost amendat de poliţie, pentru că a deteriorat mai multe coşuri de gunoi dintr-un parc public.

“La 16 februarie curent poliţiştii Serviciului Patrulare a IP Soroca, patrulând în parcul din adiacentul monumentului istoric „Cetatea Soroca”, au depistat 10 coşuri de gunoi deteriorate. Întreprinzând măsuri, sectoristul sectorului Nr.1 al IP Soroca, maior de poliţie Valeriu Bugai, a identificat persoana care a deteriorat coşurile. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr cu vârsta de 20 ani, locuitor al or. Soroca”, informează Ludmila Sochircă, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Soroca.
Tânărul a recunoscut în faţa oamenilor legii că era sub influienţa alcoolică şi că a deteriorat coşurile de gunoi, fără intenţia de a le sustrage.
În privinţa făptaşului s-a întocmit o procedură contravenţională pentru “deteriorarea intenţionată a bunurilor străine” şi i-a fost aplicată o amendă de 600 lei, iar coşurile au fost instalate la loc, mai spune sursa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.