Cine romantice oferite de Dragobete

0
20

Două cine romantice la un restaurant din orașul Soroca au fost câștigate duminică, 21 februarie, în cadrul Loteriei Dragobetelor. Loteria a avut loc în parcul “Grigore Vieru” din urbe, iar pentru oricare bilet extras, participanții au primit câte un premiu. Costul unui bilet a fost de 15 lei. Premiile mari puse în joc au fost patru vouchere cu cine romantice, fiind și cele mai dorite premii.

“Mulți dintre cei care se odihneau în parc sau dintre trecători au acceptat provocarea membrilor Fondului pentru Tineri Soroca și au primit în schimb, pe lângă premii simbolice, emoții pozitive și zâmbete. O curiozitate mare celor din jur a trezit momentul de extragere a biletului și enunțarea premiului câștigat” ne-a comunicat Doina Alexei, responsabilă de relaţii cu presa a CRT DACIA.
Cei mai norocoși totuși s-au dovedit a fi Anastasia Gușan și Vlad Postolache, alături de mama sa, care a fost şi cel mai mic participant al loteriei.
Totodată, în cadrul evenimentului au evoluat tineri talentați, care au bucurat publicul cu piese dedicate dragostei, printre care: Andrian Prodan, cunoscut cu numele său scenic, Maestro, și Nicu Randazzo.
În continuare, organizatorii au o veste bună pentru toți cei care au dorit să participe la eveniment, dar nu au avut posibilitatea din varii motive. La data de 24 februarie, se organizează O LOTERIE MOBILĂ, aceasta fiind o continuare a activității „Loteria Dragobetelor”, la mai multe instituții de învățământ și locuri publice din orașul Soroca, când se pun celelalte două cine romantice.
Activitatea „Loteria Dragobetelor” este organizată de către Primăria orașului Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA și echipa Fondului pentru Tineri Soroca, iar ziarul Observatorul de Nord este unul dintre partenerii media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.