CARITATE: A fost deschis un cont bancar pentru donaţii în cazul lui Artiom Mînzat

0
31

Atăzi, mama lui Artiom Mînzat, băieţelul bolnav de cancer, s-a aflat la Soroca. Irina Mînzat a deschis un cont bancar, unde pot face donaţii doritorii de a ajuta financiar această familie aflată în dificultate. Tânăra mamă a fost şi pe la redacţia Observatorului de Nord. Dânsa ne-a comunicat că starea lui Artiom este satisfăcătoare şi că fiul ei, un copil de doar patru ani, suportă cu mare curaj tratamentul complicat, inclusiv şedinţele de chimioterapie. Actualmente, bunica este alături de copil, până mama se ocupă de unele probleme la baştină.

Observatorul de Nord, a lansat o CAMPANIE DE COLECTARE DE FONDURI, pentru a ajuta Familia Mânzat să treacă prin această grea încercare. Şi cum exemplul propriu este un argument forte, colectivul redacţiei a făcut o donaţie.

ÎNDEMNĂM TOATĂ LUMEA CARE POATE CONTRIBUI, SĂ SE ALĂTURE!

Tratamentul lui Artiom va dura mai multe luni, iar costul preparatelor depăşeşte mult posibilităţile mamei, care educă băiatul de una singură, astfel ORICE DONAŢIE ESTE BINEVENITĂ!!!
„Recent am primit nişte medicamente, pe carele-am comandat în Germania. Acestea costă 470 de euro şi vor fi administrate pe parcursul a trei luni, adăugător la tratamentul de bază. Alte medicamente le-am procurat din Rusia” ne-a povestit mama cum încearcă să-şi salveze copilul bolnav.

Artiom Are nevoie de ajutorul nostru!!!

Pentru donaţii:
BANCA BENEFICIARĂ:
BC VICTORIABANK SA FILIALA N 6 SOROCA
MFO VICBMD2X808
BENEFICIAR: MINZAT IRINA
CONT: MD44VI022330600000519 MDL
CONT: MD38VI022330600000114 EUR
2004032093227

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.