Poţi fi şi tu Mister Soroca!

Organizatorii ”Mister Soroca 2016” sunt în căutarea băieţilor chipeşi şi inteligenţi pentru a participa la o nouă ediţie a concursului. Acest eveniment anual de mare amploare este realizat pentru “promovarea imaginii pozitive a bărbaţilor, cultivarea gustului de frumuseţe şi impulsionarea participării active a tinerilor soroceni”. Aşa că, dacă ai vârsta cuprinsă între 15 şi 20 de ani, completează formularul de participare de pe site-ul www.youthsoroca.md şi trimite-l organizatorilor însoţit de o fotografie 15×20 cm şi copia buletinului de identitate până la 15 februarie, ora 18.00. Concursul ”Mister Soroca 2016” va avea loc la 25 februarie, ora 15.30, la Palatul de cultură din oraşul Soroca, iar intrarea este fără plată.
Acţiunea este organizată de Consiliul raional Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA și Consiliul Local al Tinerilor Soroca, iar printre partenerii media se regăseşte şi ziarul “Observatorul de Nord”.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.