Protestatarii cu deficienţe mintale în vizorul procuraturii

Procuratura s-a autosesizat
Foto: Ziarul de Gardă

Procuratura raionului Soroca s-a autosesizat în legătură cu participarea la mitingul de susţinere a Partidului Democrat din Moldova din treisprezece ianuarie a celor 12 pacienţi, dintre care 4 persoane cu incapacitate de a lua decizii, de la Internatul Psihoneurologic din satul Bădiceni. Informaţia ne-a fost confirmată de Serghei Cebotari, procurorul raionului Soroca. “Noi examinăm acest caz, mai avem oameni de interogat, deocamdată şi şeful Internatului este în concediu medical şi nu putem încă lua explicaţia de la dânsul. Cunoaştem că şi comitetul sindical examinează situaţia, iar când vom lua o hotărâre vom informa opinia publică” a menţionat omul legii pentru “Observatorul de Nord”. Amintim că pacienţii Internatului Psihoneurologic din satul Bădiceni au fost zăriţi de jurnalişti printre cetăţenii care porneau în coloană spre Scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet la manifestaţia Partidului Democrat din Moldova.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.