Tentativă de sinucidere prin explozie

În seara de 19 ianuarie, Direcţia Situaţii Excepţionale a fost informată telefonic că o persoană din oraşul Soroca ameninţă că vrea să se sinucidă prin provocarea unei deflagraţii în propria casă. Pompierii şi salvatorii, împreună cu alte servicii speciale s-au deplasat pe strada Fagilor, dar în urma scurgerii intenţionate a gazului propan-butan din butelie, explozia avusese deja loc. În urma deflagraţiei a izbucnit un incendiu într-o odaie şi au fost distruse bunurile materiale din casă, geamurile, uşile şi parţial acoperişul. Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Raional Soroca cu arsuri pe faţă, cap şi mâini.

205-OdN-200116DSCF5029

Ion Brighidin

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.