Pompierii şi sătenii luptă cu un incendiu în satul Schineni

0
31

O casă de locuit din satul Schineni a fost cuprinsă de flăcări în această dimineaţă. La faţa locului a plecat o echipă de pompieri din oraşul Soroca, care ajutaţi de locuitorii satului, depun efort pentru stingerea incendiului.

„Pompierii au fost solicitaţi la ora 11.35. La faţa locului s-a deplasat o echipă de pompieri în număr de patru persoane şi un inspector, cu o autospecială” ne-a informat Serghei Djosan, responsabil de la Direcţia Situaţii Excepţionale Soroca. Potrivit sursei, pompierii au solicitat şi sprijinul autorităţilor locale privind rezervele de apă, deoarece au fost informaţi că incendiul este foarte puternic.

Boris Rotari, şecretarul consiliului local Schineni, ne-a comunicat următoarele: „Stăpânii casei sunt plecaţi de puţin timp în Rusia, la muncă. În casa respectivă nu locuia nimeni, cei trei copii ai lor stau la bunei, în aceeaşi localitate”.

Oamenii din Schineni nu au rămas indiferenţi faţă de tragedia consătenilor şi au sărit în ajutor, luptând cu flăcările alături de pompieri. Ultimul incendiu în satul Schineni a avut loc în primăvara anului 2015, când a ars o casă pustie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.