Suspectul furturilor din Iorjniţa, Holoşniţa, Voloviţa, Voloave şi Trifăuţi a fost reţinut

POLIŢIA INFORMEAZĂ

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Soroca l-au reţinut în preajma sărbătorilor de iarnă pe un bărbat în vârstă de 53 de ani, originar din raionul Edineţ. Oamenii legii îl suspectează pe bărbat că timp de mai multe luni a comis furturi în centrele medicale săteşti din Iorjniţa, Holoşniţa, Voloviţa, Voloave şi Trifăuţi. După primele cercetări se pare că bănuitul sustrăgea din centrele medicale bani, calculatoare, fiare de călcat, reşouri electrice, şi alte lucruri, o parte dintre care au fost găsite la domiciliul și garajul cetăţeanului. Anterior acesta a fost condamnat pentru crime analogice, iar dacă se va dovedi vinovăţia sa în instanţa de judecată el riscă să mai stea la puşcărie până la 4 ani.

Ion Brighidin

172-OdN-130116furturi

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.