Soroca a spus: START sărbătorilor de iarnă!

1

La Soroca au fost lansate oficial sărbătorile de iarnă. Ieri seara, în central oraşului, unde este amplasat principalul brad din întreg raionul, a avut loc o festivitate care anunţă startul sărbătorilor de iarnă. Evenimentul, organizat de către Primăria orașului Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA și Consiliul Local al Tinerilor din Soroca, a întrunit mai mulţi locuitori ai urbei, de diferite vârste.

În cadrul festivităţii, tinerii din Soroca au cântat şi au colindat, iar momentul culminant al serii a fost aprinderea luminitelor pe principalul brad din Soroca. Pe timp de noapte imaginea pare a fi ruptă dintr-un basm, iar numeroasele luminiţe colorate fură privirile trecătorilor.

Sute de poze au înpânzit reţele de socializare, internauţii manifestâd reacţii pozitive şi doar cuvinte de laudă despre imaginea nocturnă a Pomului de Crăciun.

Amintim că în acest an, coniferul a fost procurat din satul Soloneţ, la un preţ de 10 mii de lei. Acesta are 56 de ani şi o înălţime de peste 20 de metri, fiind cel mai înalt din ultimii ani.

 

Info OdN

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.