Soroca a spus: START sărbătorilor de iarnă!

La Soroca au fost lansate oficial sărbătorile de iarnă. Ieri seara, în central oraşului, unde este amplasat principalul brad din întreg raionul, a avut loc o festivitate care anunţă startul sărbătorilor de iarnă. Evenimentul, organizat de către Primăria orașului Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA și Consiliul Local al Tinerilor din Soroca, a întrunit mai mulţi locuitori ai urbei, de diferite vârste.

În cadrul festivităţii, tinerii din Soroca au cântat şi au colindat, iar momentul culminant al serii a fost aprinderea luminitelor pe principalul brad din Soroca. Pe timp de noapte imaginea pare a fi ruptă dintr-un basm, iar numeroasele luminiţe colorate fură privirile trecătorilor.

Sute de poze au înpânzit reţele de socializare, internauţii manifestâd reacţii pozitive şi doar cuvinte de laudă despre imaginea nocturnă a Pomului de Crăciun.

Amintim că în acest an, coniferul a fost procurat din satul Soloneţ, la un preţ de 10 mii de lei. Acesta are 56 de ani şi o înălţime de peste 20 de metri, fiind cel mai înalt din ultimii ani.

 

Info OdN

 

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română
1 comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.