Veteranii au primit colindători

Sărbătoare mare pe uliţa veteranilor. Recent ei au avut parte de o frumoasă festivitate, desfăşurată în incinta Palatului de Cultură Soroca. Cete de colindători le-au urat ani mulţi şi sănătate bună, le-au cântat şi i-au colindat după cum e tradiţia, fiind, la rândul lor, răsplătiţi cu colaci şi crăciunei. Nu a lipsit de la eveniment nici Moş Crăciun şi Crăciuniţele. Deşi au vârstă onorabilă, şi veteranii au demonstrat că sunt plini de viaţă, optimişti şi că ţin la tradiţiile poporului nostru. Astfel, mai mulţi veterani, membri ai diferitor ansambluri folclorice, au evoluat în faţa celor prezenţi cu cântece şi colinde.

Sărbătoarea fost organizată de Asociaţia Veteranilor din raionul Soroca şi Secţia raională cultură şi turism.

Info OdN

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.