Tamara Boboc-Coșciug ne-a adus două colinde în ajun de Crăciun

În preajma sărbătorii Nașterii Domnului, interpreta de muzică populară Tamara Boboc-Coșciug a înregistrat două colinde.

 

 

Este vorba de ,,Aprindeţi luminile” și ,,Sculaţi, sculaţi boieri mari”, ultima dintre care este culeasă de la Valentin Cepurneac din satul Şeptilici.

 

 

Interpreta este o mare împătimită de folclor și tradițiile noastre românești și ne spune că aceste colinde sunt un dar publicului dornic de frumos. “Pe mine personal colindul mă aduce în copilărie şi eu trăiesc o stare aparte când se apropie sărbătorile de iarnă” ne mărturisește Tamara Boboc-Coșciug.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.