Observatorul de Nord a împărţit premii cititorilor!!!

Cu prilejul Zilei Abonatului, marcată anual la 10 decembrie, ziarul Observatorul de Nord a pus la bătaie 1000 de lei pentru cititorii fideli. Astfel, persoanele care au abonat ziarul pentru o perioadă de şase sau 12 luni în primele zece zile din luna decembrie au avut posibilitatea să participe la promoţie. Cinci norocoşi au câştigat câte un certificat în valoare de 200 de lei fiecare, în baza căruia pot face cumpărături la magazinele AVANGARD şi STROIMASTER din or. Soroca. Câştigătorii au fost desemnaţi prin tragere la sorţi de către tânărul prieten al redacţiei, Spiru Benzari din Soroca. Viitorul nostru cititor a extras din multitudinea de participanţi numele următorilor cititori:

GHEORGHE ANDRIEŞ (Cureşniţa), GALINA SOCHIRCĂ (Dubna), EUGEN URSACHI (Slobozia Cremene), LARISA COVALCIUC (Soroca), ELENA BEJENARI (Slobozia Cremene).

 

 

 

Vă mulţumim pentru fidelitate! De semenea vă îndemnăm să fiţi cu ochii pe Observatorul de Nord şi să participaţi şi în alte promoţii şi concursuri!!!

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.