Sorocenii vor colabora cu Botoşănenii

Vineri, 11 decembrie a fost semnat un Acord de Înțelegere și Cooperare între Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Zona Metropolitană Botoșani” cu Primăria şi Consiliul Raional Soroca. Parteneriatul dintre Botoşani şi Soroca presupune identificarea programelor de dezvoltare şi promovare reciprocă, promovarea relaţiilor economice, colaborarea în domeniile cultural, ştiinţific, artistic, turistic, sportiv şi altele prin atragerea finanţărilor europene pentru proiecte transfrontaliere. După cum relatează presa de peste Prut prezentă la eveniment, autorităţile din Botoşani au semnat în aceiaşi zi protocoale de colaborare şi cu administraţiile raionale din Râşcani şi Drochia.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.