Elev din Soroca prins cu substanţe Etnobotanice

POLIŢIA INFORMEAZĂ

La un minor originar dintr-un sat al raionului Soroca, poliţiştii au găsit 34 de pacheţele mici şi unul mai mare de 200 de grame cu o masă vegetală de culoare verde-gălbui. Aceasta are miros specific de plante etnobotanice, cunoscute şi ca substanţe psihotrope “SPICE”. Băiatul de 17 ani este elev la o instituţie de învăţământ din oraş şi timp de două săptămâni a fost monitorizat de ofiţerii de Investigaţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Soroca. Acesta a recunoscut că îşi vindea marfa elevilor de la diferite instituţii preuniversitare din Soroca, cu preţul de la 100 la 200 de lei pentru un pacheţel. Urmează ca organele abilitate să efectueze o constatare tehnico-ştiinţifică pentru a stabili cu exactitate conţinutul substanţelor psihotrope.

Ion Brighidin

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.