O soroceancă a găsit o ciupercă gigant

Ludmila Mărginean din oraşul Soroca a mers cu o vecină la ciuperci, şi a găsit una de toată frumuseţea. Mai mare decât celelalte, aceasta i-a atras atenţia sorocencei. Pălăria şarpelui, căci despre ea este vorba, mai este cunoscută şi ca burete șerpesc sau parasol.

“Am găsit ciuperca în apropierea bazinului de lângă apeduct, în zona numită Mălăciuni. Restul erau mai mici, dar aceasta era cea mai mare. Îmi pare că avea vreo 50 de centimetri în diametru. Am făcut fotografii, după care am tăiat-o şi am mâncat-o” ne spune femeia.

 

 

Ciuperca a fost nu doar comestibilă, dar şi foarte gustoasă, astfel că în loc de obişnuita zeamă cu cartofi şi ciuperci, Ludmila a pregătit zeamă cu cartofi şi… o ciupercă!

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.