Gimnaziul din Căinarii Vechi, între ciocan şi nicovală

La Gimnaziul din Căinarii Vechi învaţă 238 de elevi
La Gimnaziul din Căinarii Vechi învaţă 238 de elevi

Într-o situaţie dificilă s-au pomenit elevii şi profesorii din gimnaziul „Andrei Porcescu” din satul Căinarii Vechi. Aceştia au fost mutaţi recent dintr-un bloc de studii care are autorizaţie sanitară, dar care nu este încălzit, în altul ce nu are autorizaţie sanitară, în schimb este cald. Dilema este cauzată, se pare, de problemele de comunicare dintre direcţia gimnaziului şi Direcţia raională de Învăţământ, dar totul a început după ce la 1 septembrie etajul doi al uneia dintre cele două aripi ale clădirii nu a primit autorizaţie sanitară. Citiţi subiectul integral în ediţia de mâine a ziarului „Observatorul de Nord”.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns