Hai la cinema!

Cei mai curajoşi tineri sunt aşteptaţi, joi, 29 octombrie, la cinema. În ajun de Hallowen Party, echipa Fondului pentru Tineri Soroca vă invită să urmăriţi filmul de groază „The conjuring”, bazat pe o poveste adevărată.

În film este vorba de familia Perron care este terorizată de prezenţa unor spirite întunecate la ferma lor. Doi specialişti în paranormal, Ed şi Lorraine Warren, chemaţi de familia Perron, sunt forţaţi să confrunte puternicul demon, cei doi având de-a face cu cel mai terifiant caz din cariera lor.

Potrivit organizatorilor, pelicula este dublată în limba rusă.

Filmul va putea fi urmărit la 29 octombrie 2015, la Palatul de Cultură din orașul Soroca, începând cu ora 16.30. Prețul unui bilet este de 10 lei.
Evenimentul este organizat de către echipa Fondului pentru Tineri Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, Consiliul Local al Tinerilor din Soroca în parteneriat cu Primăria orașului Soroca, Consiliul raional Soroca.

Info OdN

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.