Consilierul Radu Sârbu a părăsit PLDM

Într-o declaraţie adresată redacţiei, consilierul raional din partea PLDM Radu Sârbu menţionează următoarele: „Consider că, schimbările spre bine în societate, promise cetăţenilor, cum ar fi bunăstarea, democraţia, transparenţa, echitatea şi corectitudinea nu vor fi posibile atâta timp cât acestea principii nu se regăsesc în interiorul unui partid sau grup politic”.  Sunt onorat că am activat, pe parcursul a şapte ani, alături de mulţi dintre membrii acestui partid”.

Contactat de noi, preşedintele organizaţiei Soroca a Partidului Liberal-Democrat Victor Său a relatat că cunoaşte, de la secretarul organizaţiei, despre decizia domnului Sârbu, dar nu a fost telefonat de acesta. „Domnul Sârbu nu răspunde la apelurile telefonice şi nu vă pot spune clar, care au fost cauzele acestei decizii. Altfel, am aflat că doreşte să plece peste hotare, în rest… suntem un partid liberal-democrat şi fiecare este în drept să procedeze cum consideră necesar”. La rândul său, domnul Constantin Nesterenco, preşedintele fracţiunii PLDM din Consiliul raional ne-a zis că nu comentează astfel de decizii.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.