Liliana Babără renunţă la funcţia de vicepreşedinte al raionului

0
Liliana Babără a fost aleasă vicepreşedinte al raionului Soroca la mijlocul lunii august
Liliana Babără a fost aleasă vicepreşedinte al raionului Soroca la mijlocul lunii august

Liliana Babără a anunţat oficial că renunţă să ocupe postul de vicepreşedinte al raionului Soroca pe domeniul economic, în favoarea actualei funcţii de manager al Incubatorului de Afaceri. “Dacă plec de la incubatorul de Afaceri el rămâne fără nimeni, dar noi avem în spate 170 de locuri de muncă şi este riscul să încetinească procesele de dezvoltarea ale acestuia, ne prezintă principalul argument doamna Babără. De 7-8 ani de când conlucrăm cu colegii noştri norvegieni, avem parteneriate care s-au finisat cu funcţionarea Incubatorului de Afaceri. Nu pot spune că Liliana Babără este o persoană pe care nimeni nu poate să o înlocuiască, dar într-o lună nu poţi să pregăteşti un specialist care să preia lucrul pe care-l efectuăm de atâţia ani la incubator”.

Ea ne spune că atunci când s-a luat hotărârea de a o înainta la funcţia de vicepreşedinte, nu avea acceptul partenerilor norvegieni, care se aflau în acea perioadă în concediu. „Eu vreau să aduc mulţumiri tuturor consilierilor care mi-au acordat încrederea, a ţinut să menţioneze Liliana Babără. În scrisoarea pe care am prezentat-o preşedintelui raionului am scris că sunt gata să vin cu suportul personal şi profesional pentru a susţine echipa Consiliului Raional, eu nu mă dau într-o parte şi cred că putem face multe lucruri pentru raion”.

Deocamdată nu a fost identificată persoana care va fi propusă la cel de-al treilea post de vicepreşedinte al raionului Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.