Ion Manole: fiica mea mi-a spus în VIS că a fost ucisă!?

De cinci ani Mădălina Manole nu mai este printre noi, dar cauzele morţii ei subite mai rămân un mister. Or, mai multă lume, în primul rând părinţei artistei nu cred în versiunea „suicid”.

Ba mai mult, tatăl Mădălinei Manole a delarat postului Observator TV că fiica sa a fost ucisă de soţ şi mama-soacră. „Mi-a povestit în VIS că în acea noapte tragică s-a certat cu soacra-sa, care a împins-o şi căzând pe scări s-a lovit mortal la cap. Soţul ei, Mircea Petru, nu era acasă, dar când a venit, împreună cu mama-sa i-au turnat Mădălinei otravă pe gât, înscenând un suicid”. (Dan AOLEI)

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.