Platforma DA este sprijinită şi la Soroca

 

Duminica trecută, trei din liderii Platformei Civice DA – Vasile Zgardan, Alexandru Slusari şi Mihai Tolmacinschi au avut o întâlnire cu sorocenii, care sprijină această mişcare. Oaspeţii de la Chişinău au spus celor prezenţi (în număr de 247 de persoane), care sunt scopurile Platformei DA şi care vor fi următorii paşi întreprinşi de protestatari. În special, s-a menţionat că degeaba actuale guvernare aşteaptă că protestatarii vor obosi şi licrurile vor reveni în albia (a)normală. Dimpotrivă – de data aceasta se va merge până la capăt, fiindcă nu se mai pot tolera fărădelegile celor aflaţi la putere.

La rândul lor, sorocenii şi-au manifestat sprijinul Platformei DA şi solidaritatea cu protestatarii din oraşul Demnităţii, au încurajat liderii acestei mişcări civice în lupta lor dreaptă, au recitat poezii şi au scandat lozinci anti-guvernare.

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.