Problema şcolarizării a fost rezolvată, sută la sută, şi la Trifăuţi

COPII LA SCOALA

După mai multe zile de “tatonare” a fost rezolvată problema şcolarizării în satul Trifăuţi. Pe data de 16 septembrie, pentru prima dată de la începutul anului şcolar, toţi elevii din clase V-IX au mers la Gimnaziul din satul Vasilcău. Dacă ţinem cont de faptul că toţi elevii claselor primare frecventează şcoala putem aforma că lucrurile au intrat pe făgaşul normal…Şi în satul Parcani procesul şcolarizării elevilor din clasele gimnaziale este în derulare şi, la data de 16 septembrie, 12 din cei 27 de elevi au mers la Gimnaziul din satul Voloave.

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.