Un bărbat a ajuns la spital în urma unei explozii

Un locuitor al oraşului Soroca în vârstă de 60 de ani a ajuns la spital cu arsuri, după ce în gospodăria acestuia a avut loc o explozie.

Deflagraţia s-a produs ieri seara, aproximativ la ora 21.30. Potrivit responsabililor de la Diecţia Situaţii Excepţionale Soroca, s-a constatat că deflagraţia a avut loc în construcţia auxiliară din gospodăria cetăţeanului S.I., care este folosită ca bucătărie de vară. „Cauza preliminară a exploziei este o scurgere de gaz propan butan de la butelie”, ne-a comunicat Eugeniu Doga, Inspector Protecţie Civilă, DSE Soroca.

În rezultat proprietarul s-a ales cu arsuri de gradul I şi II pe 20% a suprafeţei corpului, ulterior fiind internat la Spitalul Raional Soroca pentru îngrijiri medicale.

Potrivit DSE, un caz similar a avut loc în luna februarie curent, când în rezultatul exploziei o femeie a ajuns la spital cu arsuri termice de gradul III.

Comentarii

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

*