Luni, 14 septembrie, 26 de elevi de la şcoala primară din Parcani AU MERS PRIMA ZI LA ORE

foto simbol
foto simbol

După două săptămâni de “aşteptare” toţi cei 26 de elevi din clasele primare de la şcoala din satul Parcani au mers la ore. Acest lucru a fost posibil graţie străduinţelor organelor responsabile de şcolarizare, dar şi faptului că părinţii au înţeles că trebuie să aibă grijă de copiii lor. Să mai menţionăm că şi 6 elevi (din 23) din clasele V-IX din satul Parcani frecventează déjà Gimnaziul din satul Voloave. După cum ne-au relatat domnul Ghenadie Donos, şeful Direcţiei rainale de învăţământ Soroca este pe cale să fie urnit carul din loc şi în satul Trifăuţi…Vom reveni cu detalii.

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.