Strada Testimiţanu şi problema de o săptămână

0
60
Strada N. Testimiţanu. Fotografie realizată luni, 7 septembrie Chiar şi peste o săptămână, lucurile pe strada N. Testimiţanu nu s-au schimbat. Fotografie realizată luni, 14 septembrie

(În stânga) Chiar şi peste o săptămână, lucurile pe strada N. Testimiţanu nu s-au schimbat. Fotografie realizată luni, 14 septembrie  / (În dreapta) Strada N. Testimiţanu. Fotografie realizată luni, 7 septembrie

Mai bine de o săptămână s-a format o groapă pe strada Nicolae Testimiţanu din oraşul Soroca. La prima vedere se pare că s-a surpat asfaltul şi pământul de sub el. Groapa s-a format lângă una dintre fântânele reţelei de apeduct şi canalizare. Amintim că acum câteva luni, în această zonă au fost efectuate lucrări de reabilitare a reţelei de apeduct şi înlocuite ţevile, după care, porţiunea de carosabil deteriorată în timpul lucrărilor a fost şi ea reasfaltată.

Dimensiunile gropii (până la 4 metri pătraţi) prezintă pericol nu doar penru pietoni, dar şi pentru autovehicole. Cu toate acestea, autorităţile responsabile nu au luat nici un fel de măsuri până în pezent. La început zona periculoasă a fost marcată cu nişte crengi de localnici, iar la distanţă de câteva zile, groapa a fost înconjurată cu o bandă alb-roşu care atenţionează trecătorii despre pericol.

Responsabili de la SA „Regia Apă-Canal Soroca” (RAC) nu au fost de găsit pentru comentarii. Potivit viceprimarului pentru probleme sociale, Mihail Grabciuc, „în zona cu pricina lucrează specialiştii RAC, iar problema va fi soluţionată până joi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.