A avut loc Festivalul Etniilor!

Sâmbătă la Soroca s-a desfăşurat cea de-a 15-a ediţie a Festivalului Etniilor “Unitate prin diversitate”. La sărbătoare şi-au prezentat obiceiurile atât gazdele, ansamblul “La izvoare” din comuna Vărăncău, cât şi minorităţile etnice stabilite în raionul Soroca. Mai multe detalii în ediţia de vineri a ziarului “Observatorul de Nord”.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns