Sorocenii au marcat Ziua Independenţei Republicii Moldova

Şi la Soroca a fost sărbătorit cel de al 24-lea an de independenţă a statului nostru. Sorocenii au depus flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi la memorialul eroilor de război. Oficialii şi oaspeţii din România şi Ucraina i-au felicitat pe cetăţenii Republicii Moldova, după care în Aleea Clasicilor a fost inaugurat bustul lui Constantin Stere. Totodată o expoziţie dedicată marelui politician originar din satul Ciripcău a fost vernisată la biserica “Sfinţii Martiri Brâncoveni”.

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.