Serviciul Fiscal de Stat anunță startul “Loteriei fiscale”

0
137

Serviciul Fiscal de stat anunță despre finalizarea celei de-a treia etape a concursului  “Loteria fiscală”. Până în prezent au avut loc trei etape trimestriale și o ediție specială a acestui concurs. De la începutul anului curent la “Loteria fiscală” au participat 32, 87 milioane de tranzacții în valoare totală de 9, 509 miliarde lei. Serviciul Fiscal de Stat anunță startul celei de-a patra etape a “Loteriei fiscale”.

  În rezultatul tragerii la sorț au fost desemnați 625 de câștigători. Aceștia au ridicat premii în valoare de câte 1000 de lei (525 de persoane) și 1500 lei (100 de persoane, în cazul ediției speciale dedicate sărbătorilor de Paști). Până în prezent au fost oferite premii în valoare de 675 000 lei… Potrivit regulamentului participant al concursului devine orice persoană fizică care a împlinit vârsta de 18 ani și este deținătoare unui card emis de o bancă comercială licențiată din Republica Moldova, care efectuează tranzacții de achitare a mărfurilor/serviciilor cu cardul bancar, în țara noastră, iar suma tranzacției este mai mare de 30 lei.

ATENȚIE! Începând cu luna octombrie este în desfășurare cea de-a patra etapă a concursului, iar fiecare dintre dumneavoastră poate deveni câștigător dacă v-a îndeplini condițiile descrise mai sus ale concursului! În perioada 1 octombrie-31 decembrie 2020 vor fi selectați 175 de câștigători de care vor beneficia de premii în sumă de a câte 1000 lei. Tragerile la sorț pentru ultima etapă din acest an v-a avea loc la data de 21 ianuarie 2021. Totodată, în perioada 1 decembrie 2020 – 8 ianuarie 2021 va fi organizată o ediție specială a loteriei dedicată sărbătorilor de iarnă, în cadrul căreia vor fi puse în joc 100 de premii a câte 1500 lei, tragerile la sorți pentru ediția specială v-a avea loc la data de 28 ianuarie 2021.

  Câștigătorii concursului vor fi selectați prin tragere la sorți, aleatoriu, în mod automatizat, prin intermediul platformei “Random.org”. Câștigătorii vor fi informații despre premiul câștigat prin intermediul apelului telefonic din partea reprezentanților băncii.

Cristina Plitoc

Articolul precedentPenitenciarele vor fi dotate cu echipamente medicale moderne oferite cu suportul Consiliului Europei
Articolul următorAflă când vom avea primele înghețuri și primii fulgi de zăpadă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.