Se anunță un sfârșit de săptămână cu folk românesc la Drochia și Soroca

0
392

La sfârșitul săptămânii la Drochia și Soroca sunt anunțate două evenimente, care tind să devină tradiționale, dedicate iubitorilor de folk. Intrarea la ambele evenimente este gratuită.

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 17:00 la Centrul Cultural Drochia va avea loc Concertul de muzică folk cu genericul “De ce plâng chitarele?” organizat de Direcția Cultură, turism, tineret și sport a Consiliului Raional Drochia. Pe scenă vor urca reprezentanții folk-ului de dincoace de Prut, Ion Razza și Ansamblul de chitariști “Punctul pe I”, iar Dana Florean și Gheorghe și Corina Nica, de pe celălalt mal al Prutului.

Evenimentul va continua duminică la Soroca, cu un recital extraordinar, iar în program sunt incluși Anatol Rudei, Viorel Burlacu, Vasile Lupu-Cetireanu, Vitalie Bîrgău, Adriela Bejenari, dar și oaspeții din celălalt colț de Țară – Dana Florean și Gheorghe și Corina Nica. Un cuvânt aparte va avea de zis și Studioul “Cortina”. Recitalul va începe la ora 16:00, fiind găzduit și organizat de Teatrul “Veniamin Apostol”.


Articolul precedentAtenție călători: Flux majorat în postul de trecere a frontierei Leușeni-Albița
Articolul următorDrochienii au fost printre acei care au vizionat spectacolul documentar „1946”
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.