Scorpioni, atenție la…secrete și bârfe

0
46

Horoscopul săptămânii

Scorpion

În perioada supusă atenției aici stai destul de bine la capitolul comunicare, relaționare, ai abilitatea de a acumula noi informații. Ești preocupat să te înscrii la noi cursuri de perfecționare sau vei reuși să aprofundezi un nou domeniu de activitate. Ai acum oportunitatea de a întâlni un mentor, ghidul care te poate ajuta să progresezi, în plan personal și profesional. Pe la mijlocul acestei perioade este recomandat să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre secrete, bârfe sau relația cu rudele apropiate. La sfârșitul acestei săptămâni vei reuși să găsești starea de liniște, alături de cei dragi.

Săgetător

În prima parte a acestei săptămâni ai ocazia să porți unele discuții de taină cu prietenii sau poți juca un rol destul de important în cadrul unui grup, a unei asociații asumându-ți noi responsabilități. Este posibil să te confrunți cu unele neplăceri în relația cu propria familie, părinții. Este o perioadă favorabilă pentru a ieși mai des în oraș, alături de prieteni fiind momentul potrivit pentru a demara unele activități, proiecte la care pot contribui din plin oamenii cu care faci echipă. La sfârșitul perioadei ai sentimentul că nu ești ascultat suficient.

Capricorn

Această săptămână debutează cu tine fiind confruntat cu cheltuieli destul de importante, fie că vorbim despre obligațiile care țin de propriul copil, de persoana iubită sau în zona carierei, o investiție oarecum neprogramată. Ești susținut de către grupul de prieteni pentru a reuși să rezolvi anumite situații ivite, în privința unui eventual proces sau legat de un proiect de la locul de muncă. Este timpul să pui la punct o strategie pe termen lung pentru a reuși să atingi idealul dorit. Ești conștient că totul depinde numai de modul în care te organizezi. La sfârșitul perioadei analizate va trebui să fii prudent, atunci când vine vorba despre bani, resursele de care dispui.

Vărsător

Nu ar trebui să acorzi o importanță prea mare la reacția anumitor prieteni, la începutul acestei săptămâni, în privința unor decizii luate de tine. Atitudinea ta dezinvoltă, optimistă ar putea să mai tempereze din iritarea, nerăbdarea sau chiar agresivitatea celor din jur dar aceasta ar putea să te distragă de la țelul pe care vrei să îl atingi. Se recomandă prudență în relația cu prietenii, mai ales dacă sunt și bani implicați. Se poate amplifica relația cu o persoană dragă aflată la distanță, eventual peste hotare. La sfârșitul acestei perioade ești ceva mai neliniștit, atunci când vine vorba despre carieră, obligațiile profesionale sau imaginea ta socială.

Pești

Ai multă energie interioară, ești în gardă, reușești să faci față cu bine la situațiile neplăcute. Te poți aștepta la unele probleme venite din partea unor colaboratori, amenzi, probleme legate de un credit, un partaj. Nu te poți baza prea mult pe promisiunile făcute de prieteni, mai ales pe la jumătatea perioadei în discuție. Tot acum poți confunda iubirea cu senzualitatea fiind dornic să experimentezi, atunci când vorbim despre relația cu sexul opus. Spre sfârșitul acestei săptămâni este posibil să intri în posesia unor informații secrete, bârfe care ar putea să te determine să pui punct unei relații sau îți poți schimba părerea despre anumite persoane.

Berbec

Este o perioadă în care echilibrul personal va depinde de armonia relațiilor în care ești implicat. Poți să atragi atenția celorlalți mult mai ușor acționând cu tact și diplomație pentru a reuși să îți împlinești anumite obiective personale. Este o săptămână destul de interesantă, în care vei avea ocazia să îți testezi limitele proprii și vulnerabilitățile fiind, în fapt, o ocazie de a progresa. Au loc acum unele discuții de taină, ești preocupat mai mult de latura ocultă a vieții, de ezoterism dorindu-ți să pătrunzi dincolo de aparențe. Spre sfârșitul perioadei analizate sunt favorizate relațiile de prietenie, posibilitatea de a interacționa cu oameni noi, interesanți.

Taur

În această săptămână îți îndeplinești sarcinile de lucru cu o reală plăcere beneficiind de energie din plin, de conștiinciozitate și capacitatea de a duce la bun sfârșit obligațiile de serviciu. Ești susținut de către partenerul de viață în demersurile profesionale. Ai acum șansa de a semna un (nou) contract de parteneriat sau poți lansa o afacere personală. Va trebui să dai dovadă de prudență, în preajma datei de 28 octombrie, în ceea ce privește relația cu persoane din străinătate. Spre sfârșitul acestei perioade reușești să te mobilizezi și să creezi strategii menite să te propulseze pe o treaptă superioară, în zona carierei.

Gemeni

Ești foarte concentrat pe serviciu, relația cu colegii de aici și obligațiile pe care trebuie să le îndeplinești iar aceasta ar putea să creeze o stare de tensiune în cadrul relației de cuplu. Ceva mocnește aici, nu reușești să aduci la suprafață adevăratele probleme cu care vă confruntați astfel că îți va veni destul de greu să îți manifești deschis dorințele, trăirile. Relația cu propriul copil se poate dovedi tensionată, mai ales în preajma datei de 25 octombrie, atunci când este posibil să-ți pierzi răbdarea. Spre sfârșitul acestei săptămâni sunt favorizate relațiile sentimentale inițiate la distanță sau o călătorie, alături de persoana iubită.

Rac

Putem să vorbim despre o perioadă favorabilă, atunci când vine vorba despre creație, relația cu propriul copil sau chiar în relația cu sexul opus. Ai acum șansa de a te bucura de mai multă atenție venită din partea persoanei iubite doar că preferi să te uiți numai la fapte, dovezile concrete și nu iei în calcul doar promisiunile făcute de aceasta. Spre sfârșitul acestei săptămâni îți vei concentra atenția pe relația cu oamenii din jurul tău. Te poți aștepta la unele neplăceri venite din partea partenerului de viață sau a unui colaborator apropiat. Totul va depinde integral de tine, de modul în care vei gestiona situația, dacă vei da dovadă de calm și diplomație.

Leu

În perioada supusă atenției aici beneficiezi de energie mentală fiind capabil să studiezi și să acumulezi un volum mare de informații, într-un timp relativ scurt. Comunicarea, relaționarea cu cei din jur te vor ajuta să progresezi în plan personal. Vei primi susținere din partea familiei pentru a reuși să-ți împlinești anumite ambiții din planul profesional. Va trebui ca, în preajma datei de 23 și 24 octombrie, să acorzi o atenție specială planului sentimental. Spre sfârșitul acestei perioade accentul se va pune pe zona sănătății și a relaxării. Vei ajunge la o mai bună colaborare în relația de mariaj, îndeosebi în ultima zi a acestei săptămâni.

Fecioară

Putem să vorbim despre o perioadă favorabilă pentru acumularea în planul financiar fiind o persoană hotărâtă, reușind să îți propui obiective dintre cele mai realiste cu putință. Vei pune un accent destul de pronunțat pe banii câștigați prin forțe proprii reușind să-ți valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui din plin. Stai foarte bine la capitolul comunicare, capacitatea de a te mobiliza, atunci când vine vorba despre susținerea unui examen, a unui interviu. Spre sfârșitul perioadei analizate ești în plină formă iar aceasta va ajuta la mobilizarea în vederea conturării unor strategii legate de un proiect profesional sau demararea unei afaceri personale.

Balanță

În perioada analizată aici știi cum să te pui în valoare, din punct de vedere fizic dar și moral. Ai acum ocazia să creezi în jurul tău un mediu prietenos și armonios care te va ajuta să te ridici pe o nouă treaptă, în plan profesional. Data de 26 octombrie putem spune că este nefavorabilă, atunci când avem în vedere relația cu propria familie sau eventualele probleme care pot să apară în cadrul gospodăriei, a proprietății. La sfârșitul acestei săptămâni este favorizată relația de dragoste precum și creativitatea esențial fiind să te mobilizezi și să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus.

 

ГОРОСКОП НА НЕДЕЛЮ 22-28 ОКТЯБРЯ

Овен

Работать вам сейчас придется не покладая рук. Но и вознаграждение будет соответствующим. Так что стоит сделать все возможное для его получения. В четверг, 25 октября, вас ждет важная встреча. Возможно, она многое изменит в вашей жизни. Будьте готовы к этим переменам!

Телец

Внимательно вчитывайтесь в документы, которые будут проходить через ваши руки в этот период. Недоглядите — последствия окажутся неприятными. Возможны разлады в семье: ни вы, ни супруг не захотите идти на компромисс. Главное, в такие минуты не убегать от проблем, а пытаться их решить.

Близнецы

Ваши мысли будут заняты жизнью. Не исключено, что вторая половинка потребует больше внимания. Одинокие Близнецы в этот период могут встретить настоящую любовь. На работе не теряйте чувство самоконтроля. Если что-то не получается — не оставляйте усилий и получите желаемое.

Рак

В этот период вам нужно стараться сдерживать свои эмоции. Лучше уступить, чем выяснять отношения. Эти числа будут самыми напряженными. Настраивайте себя на то, что их нужно просто пережить, дальше все будет лучше. В выходные отправляйтесь на природу, чтобы хорошо отдохнуть.

Лев

Ваше финансовое положение изменится в лучшую сторону. Не исключено, что вы получите неожиданную прибыль. Эти деньги сейчас окажутся очень кстати, вот увидите. Неплохо будет в качестве профилактики сдать несколько обязательных анализов и проконсультироваться у врача по их результатам.

Дева

Хорошее время для того, чтобы заняться собой. Давно хотели сесть на диету? Попробуйте сделать это сейчас! Вы удивитесь, но все начнет получаться. На ближайшее время не планируйте важных дел и поездок. Старайтесь меньше напрягаться и волноваться по пустякам, наладьте свой режим дня.

Весы

Многие проблемы, которые раньше казались важными, сейчас потеряют свою актуальность. Вы расслабитесь и сможете отдохнуть от суеты последних недель. Окружающие будут радовать вас хорошими новостями. В этот период стоит с особым вниманием следить за детьми. Будьте аккуратны на дорогах.

Скорпион

Сейчас стоит уделять максимум внимания деталям, чтобы не пропустить ничего важного. 24 октября вам потребуются нестандартный подход и быстрая реакция на изменяющиеся обстоятельства. Выходные проведите с родными на природе. Это поможет вам восстановить силы для дальнейшей работы.

Стрелец

В этот период рекомендуется заняться саморазвитием и интеллектуальной деятельностью. А вот с отдыхом придется повременить. На работе вы окажетесь в центре внимания благодаря собственным успехам. Вы это заслужили! Дома старайтесь не конфликтовать с близкими, сдерживайте себя.

Козерог

Пора начать заниматься серьезными вопросами, которые требуют безотлагательного решения. Важные мероприятия лучше всего назначать на понедельник, 22 октября. В этот день вам обязательно улыбнется удача. Свободное время посвятите спокойному отдыху, чтению, рукоделию.

Водолей

Звезды советуют вам с головой уйти в работу: сейчас ваша деятельность будет как никогда продуктивна. Обстоятельства благоприятны для финансовых манипуляций. Даже если ваш доход стабилен, не отказывайтесь от предложений его увеличить. Не сомневайтесь, их будет поступать немало.

Рыбы

В данный период вам пойдет на пользу легкое непринужденное общение. К тому же вы можете позволить себе ни к чему не обязывающий флирт. Настроение порой будет оставлять желать лучшего, поэтому постарайтесь чаще себя радовать. Например, встретьтесь вечером с подругами за чашечкой чая.

 

 


Articolul precedentPoetul Grigore Vieru și Soroca de la marginea Țării / VIDEO
Articolul următorAstăzi – 414 noi cazuri de Covid-19. Raionul Soroca poate ieși din „zona portocalie” și reveni în „zona roșie”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.