Sărbătoare pe strada automobiliștilor

0
238

La finele lunii octombrie automobiliștii sărbătoresc ziua lor profesională. Cu acest prilej, la Colegiul Tehnic Agricol din Soroca sunt desfășurate evenimente festive. Și în acest an, tineretul studios care va activa în domeniul transportului auto a avut parte de un eveniment tematic.

Ziua Automobilistului este o sărbătoare unică, care aduce bucurie celor care tot anul sunt cu volanul în mâini, cât şi celorlalți care activează în domeniul transportului auto. La Colegiul Tehnic Agricol din Soroca în fiecare an în aceasta zi, în incinta sălii de festivități, se adună toți viitorii șoferi, mecanici auto, și alți elevi pentru a sărbători.

În acest an, Gumeni Maria, profesoară de discipline fundamentale și de specialitate, în domeniul Transportului Auto, împreuna cu grupa sa de elevi, în mod organizat, s-au pregătit pentru a reda pe scenă o atmosferă de trafic rutier. Astfel, pe scena s-au petrecut fapte interesante şi curioase. Acolo s-a vorbit despre numărul de accidente de pe întregul an şi consecințele lor. Au avut loc şi scenete captivante despre şoferi, polițişti şi alți participanți la trafic, cântece, bancuri toate ce sunt legate de automobilişti.

Victor Lungu, elev la IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.