S-au jucat și îndulcit de ziua lor (FOTO)

0
28

O sărbătoare dedicată copiilor, condimentată cu distracție, jocuri și dulciuri, a fost organizată de către Biserica Sfințirii Martiri Brâncoveni din Soroca.

„Este o tradiție să organizăm o asemenea sărbătoare pentru copii. Și în acest an am reușit să adunăm mai mulți copii, să ne rugăm pentru ei și să desfășurăm tot felul de jocuri, concursuri, activități distractive și desigur, o masă dulce, căci ce fel de sărbătoare fără bunătăți„ transmite părintele Sorin, Biserica Sfințirii Martiri Brâncoveni.

“Am venit aici cu copilul, pentru a se distra. Este o atmosferă foarte plăcută, noi am venit și anul trecut, și anul acesta, iar copilului nostru îi place foarte mult”, spune Ecaterina Cebanciuc, părinte.

Cât timp avem părinți, suntem copii, indiferent de vârstă, este de părere doamna Ana Bejan, fost prefect și profesoară de limbă română. “Am venit cu nepoții, pentru că este ziua lor și sunt alături de ei. Este o zi semnificativă pentru copii, care sunt un dar de la Dumnezeu. Dacă iubești și respecți copiii, înseamnă că îl iubești pe Dumnezeu”.

În această zi a fost oficiată la biserică o slujbă la care toți cei prezenți s-au rugat pentru sănătatea și prosperitatea copiilor din întreaga țară.

 

 

 


Articolul precedentMult zâmbet și voie bună de Ziua Internațională a Copiilor la Soroca (GALERIE FOTO/VIDEO)
Articolul următorAliona Andriuţa – noua conducătoare a Direcţiei raionale Agricultură

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.