S-a sinucis sărind în gol de pe o clădire părăsită. Vezi ce a scris tânărul de 16 ani în mesajul de adio

0
3315

Un minor din orașul Durlești a decedat, după ce a sărit în gol de pe o clădire părăsită. Cazul tragic a avut loc în seara zilei de ieri, 18 noiembrie, scrie stiri.md

Contactată de Știri.md, Mariana Didenco, ofițer de Poliție al IP Ialoveni, ne-a comunicat că, aseară, in jurul orei 21:00, poliția a fost sesizată de către o femeie, care a comunicat că fiul său minor i-a trimis un mesaj audio precum că intenționează să se sinucidă, aflându-se pe o clădire din raionul Ialoveni.

Polițiștii, împreună cu angajații Situații Excepționale Ialoveni, imediat au mers cu verificări la o clădire părăsită din localitatea Dănceni, unde au și depistat corpul neînsuflețit al unei persoane, care s-a dovedit a fi un tânăr de 16 ani, originar din orașul Durlești.

Ulterior, medicul legist a constat decesul tânărului, iar pe corpul acestuia lipseau semnele de moarte violentă, decât cele specifice căderii de la înălțime.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Tânărul a lăsat și un mesaj de adio pe o rețea de socializare. În mesaj acesta și-a lăsat parola de la telefon, a scris că îi iubește pe toți și că îi pare rău că totul decurge astfel. Totodată, acesta și-a exprimat sentimentele față de o tânără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.