Rușii împart bani bătrânilor din Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia

0
245

  Deși legislația Republicii Moldova nu permite, Federaţia Rusă împarte bani locuitorilor din Unitatea Teritorială Găgăuzia. Or, peste 90 de bătrâni din regiune au primit, săptămâna trecută, câte 100 de dolari, ca ajutor financiar, din partea diplomaţiei ruse la Chişinău, transmite tvrmoldova.md.

Banii au ajuns prin Consiliul Bătrânilor, o asociaţie obştească locală, transmite Tvr Moldova. Unii experţi de la Chişinău cred că în acest fel Moscova încearcă să-şi consolideze poziţiile în această regiune a Republicii Moldova. Reprezentanţii Ministerului de Externe de la Chişinău au cerut explicaţii de la Ambasada Federaţiei Ruse. Potrivit datelor aceluiaşi Consiliu al Bătrânilor, în autonomia găgăuză sunt în prezent peste 35 de mii de vârstnici.

Articolul precedent„Multă minte îți trebuie ca să te duci cu tractorul la Chișinău” – astăzi va avea loc Marșul fermierilor
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Ce enigme ascunde beciul Muzeului de Istorie și Etnografie “Nicolae Bulat” din Soroca?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.