REȚETA DE ACASĂ: Brânzoaice cu cartofi

0
229

Ingrediente:

135 gr brânză
115 gr cartofi
20 gr făină
1-2 ouă
1 lingură de zahăr
20 gr smântână
1 pacheţel de vanilie
Ulei.

Mod de preparare:

În brânza bine pasată se adaugă făina, ouăle bătute cu zahăr, cartofii fierţi şi pasaţi (piure), vanilia. Amestecăm bine şi conferim amestecului forma unei rulade, pe care o tăiem în bucăţi mici și le turtim uşor. Fiecare bucată o prăjim în ulei încins, pe ambele părţi, până la apariţia unei cojiţe rumene.
A se servi cu smântână.

Vă urează poftă mare Doina Bogdan, gr. 13 B.
 

Bucatar

Poftă mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.