REȚETA DE ACASĂ: Ruladă din carne de porc în foi de varză

Ingrediente:

800 gr ceafă de porc
10 gr ciuperci champignion
1/2 varză murată
100 gr ulei
1 bucată peliculă de grăsime de porc
Sare, piper după gust

Mod de preparare:

Carnea se taie în 4 bucăţi şi se bate. Sărăm şi pipărăm fiecare bucată de carne. Ciupercile spălate şi curățite se taie felii şi se prăjesc în o parte din ulei, după care le împărţim în patru părţi egale. Pe fiecare bucată din carne se pune câte o parte din ciupercile prăjite, se rulează bucata de carne şi se înfăşoară în frunză de varză, apoi într-o bucată de peliculă de grăsime din porc. Fiecare bucată se prăjeşte în restul uleiului, pe toate părţile, până la rumenire, după care în tava în care s-au prăjit se acoperă cu capac şi se pun la cuptor la temperatura de 180 grade, până la gătire.

Vă urează poftă mare Lilia Tăbârţă, eleva gr. 33.

 

Bucatar

Poftă mare!

 

Comentarii

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

*