REȚETA DE ACASĂ: Brânzoaice cu cartofi

Ingrediente:

135 gr brânză
115 gr cartofi
20 gr făină
1-2 ouă
1 lingură de zahăr
20 gr smântână
1 pacheţel de vanilie
Ulei.

Mod de preparare:

În brânza bine pasată se adaugă făina, ouăle bătute cu zahăr, cartofii fierţi şi pasaţi (piure), vanilia. Amestecăm bine şi conferim amestecului forma unei rulade, pe care o tăiem în bucăţi mici și le turtim uşor. Fiecare bucată o prăjim în ulei încins, pe ambele părţi, până la apariţia unei cojiţe rumene.
A se servi cu smântână.

Vă urează poftă mare Doina Bogdan, gr. 13 B.

Bucatar

Poftă mare!

Comentarii

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

*