REȚETA DE ACASĂ: Caşcaval din carne (dietetic)

0

INGREDIENTE: (1 porţie)

50 gr bovină
30 gr unt
70 gr orez
Sare la gust

MOD DE PREPARARE:

Carnea se fierbe, apoi se trece prin maşina de tocat de tei ori. Din orez se pregăteşte un terci dens, care ulterior se trece prin sită, împreună cu carnea tocată. Adăugăm în această consistenţă untul înmuiat şi sare după gust. Amestecul se bate bine, după care se răceşte. Îi putem conferi forma unui rulou, pentru a putea fi tăiat mai uşor.

Caşcavalul poate fi servit, după preferinţe, cu legume.

Vă urează poftă mare Cristina Cecan, elevă în gr. 33

Această rubrică este realizată în colaborare cu Școala Profesională Soroca, specialitatea Bucătari, conducătoare Valentina Chetrari.

Bucatar

Poftă mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.