REȚETA DE ACASĂ: Pate din peşte

0
47

Ingrediente:

180 gr fileu de peşte
30 gr morcov
45 gr unt
1/6 sare de lămâie
1 lingură de ceapă verde
Sare după gust

Mod de preparare:

Morcovul ras prin răzătoare măruntă se căleşte în o parte din unt. Fileul de peşte, fără oase, de fierbe în puţină apă, apoi împreună cu morcovul se trec prin maşina de tocat carne, cu reţea deasă. Masa obţinută se bate bine cu untul rămas, până la obţinerea unei mase omogene.

Aranjăm pateul pe platouri, conferindu-i formă de biluţe sau servindu-l pe felii de pâine şi îl presărăm cu ceapă verde mărunţită.

Vă doreşte poftă mare Ion Ţâju, gr. 33

Această rubrică este realizată în colaborare cu Școala Profesională Soroca, specialitatea Bucătari, conducătoare Valentina Chetrari.

Bucatar

Poftă mare!


Articolul precedentÎn Uniunea Europeană, cel mai mic salariu minim este de 5050 lei!
Articolul următorVictor COVBASAN: „Drumul spre sănătatea fizică şi morală trece prin sport”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.